Jump to content

Alkyon

Active Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About Alkyon

  • Rank
    Hak5 Fan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Just did.Had to format two times until it was recognized by nano.Seems stable so far.Thank you
  2. can you describe a step by step of what you are doing so we can help
  3. So all this comes down to the fact that the sd card is not mounting properly.I noticed that several other people have the same problem so will look into that
  4. Bought an extension today but with now power enhancer...damn it
  5. Great will have that in mind and check it as an option
  6. Will definitely do.Thinking of buying a new SD card like the ones you recommended in my other post.Thank you
  7. thank you dustbyter!looks great
  8. Since I'm one of the people struggling with mounting the SD card I decided to start this topic with a list of SD cards which might not work with the nano.Maybe this index will point which SD cards might not be the best option for the nano. Mine is a 32GB transcend HC I sometimes it mounts but most times it doesn't
  9. oh yes...guess I'm not the only one...has anyone found a solution?
  10. So it seems that all along the problem was that the SD card doesn't mount properly sometimes.You have to take out the SD card refresh and then insert it again go to another tab wait for a bit and the return to the usb tab.It should be mounted.If you don't see it try to refresh and repeat the process.When its mounted it see all the installed modules so I'm very close to understand how this works
  11. OK so managed to format the card in windows and the back to linux (dnt ask why) via the interface and still it didn't mount.i refreshed the browser and the it showed it was mounted.Went straight to the modules section and there it was.Hope I will not loose the files again...hope it helps anyone with the same problems
  12. Ok so I found out that the sd is not mounted.I checked that several people in the forum have or had the same problem...any ideas?
  13. It's a 32gb transcend HCI https://www.transcend-info.com/Products/No-361
  14. Works great for me with a test device
×
×
  • Create New...