Jump to content

khanbari

Active Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About khanbari

  • Rank
    Hak5 Fan

Recent Profile Visitors

437 profile views
  1. Have you tried doing it again? The reset might have interrupted during the process.
  2. HI, Another query related to this. wifi adapter seems to be working fine for me. Interfaces provided by the nano are two. Corrent me on this. One is for open access and the other is management access point which is allows WPS. clients connected to the open interface are visible in the dashboard under connected clients and the the one connected to the management interface are not. But any filtering or spoofing enabled will be reflected to both the interfaces. What i wanted is to have both as WPS enabled instead of one. Any suggestions are welcome. Thanks in advance for the support.
  3. Thanks for the prompt response. Just to confirm will the below do? https://www.amazon.in/dp/B01FY0012M/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_iXt-yb5CY4RD4
  4. Antenna upgrade of Nano. Hi experts, I'm looking to upgrade the antenna for my nano, any suggestions on the possible limitation and the supported brand. Thanks
  5. Hi Good to hear that it is working for you guys. I'm the odd man out :(. It works for me when I'm using usb tethering but it doesn't work with the wifi adapter. Have you guys tested the same with wifi adapter? SSL split and other modules seems to be working for me and have issue with only this.
  6. Hi Thanks for the update. It works when I moved the installation to internal storage. I'm running short of space with the modules dependencies over the storage medium.
  7. Thanks for the response. I'm still with no success. Used the same steps as mentioned. Only example.com seems to work but the wild card doesn't.
  8. Hi Team, This doesn't work for me. I always get log empty. Tried all the list of interfaces from the dropdown screen attached.
  9. Hi Thanks for the response. I'm glad to be part of such a team. I'm using both the spoof modules and it doesn't seems to work. Is it just me? Tested the below dns which does not exist and the browser lands me to page not found. http://hak333333e.com I'm mapping 172.16.42.1 *. *
  10. Dnsspoof never worked for me. The point made in the trailing post about the Internet offered should be disabled to make it work is just defeating the purpose of having the module in the first place. I want to serve Internet to the client and only want to spoof selected dns. Did anyone managed to get this working? I'm using nano.
  11. Hi Did a factory reset and plugged in the wifi again. It's working. Thanks a lot :)
  12. Hi Thanks again for the prompt response. I'm using the one you mentioned.
  13. Hi Daren, Does the name changes? I am trying to add wifi adapter (RALINK5370) and doesn't seem to work. I get dropdown option only when i connect the wifi adapter, does that mean it is detected and i can use the same? Below is the reading. I am getting wlan0 and wlan0-1 by default and once the wifi adapter is connected i get wlan1. But this always stays in off mode. Before connecting wifi adapter: root@Pineapple:~# iwconfig lo no wireless extensions. usb0 no wireless extensions. wlan0-1 IEEE 802.11bgn Mode:Master Tx-Power=17 dBm RTS thr:off Fragment thr:off Power Management:off wlan0 IEEE 802.11bgn Mode:Master Tx-Power=17 dBm RTS thr:off Fragment thr:off Power Management:off eth0 no wireless extensions. br-lan no wireless extensions. root@Pineapple:~# ifconfig br-lan Link encap:Ethernet HWaddr 00:C0:CA:91:9E:0B inet addr:172.16.42.1 Bcast:172.16.42.255 Mask:255.255.255.0 UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:9292 errors:0 dropped:1591 overruns:0 frame:0 TX packets:7620 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:0 RX bytes:1333577 (1.2 MiB) TX bytes:3297606 (3.1 MiB) eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:C0:CA:91:9E:0B UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B) Interrupt:4 lo Link encap:Local Loopback inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0 UP LOOPBACK RUNNING MTU:65536 Metric:1 RX packets:654 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:654 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:0 RX bytes:56426 (55.1 KiB) TX bytes:56426 (55.1 KiB) usb0 Link encap:Ethernet HWaddr 96:1C:52:E9:27:B7 inet addr:192.168.42.189 Bcast:192.168.42.255 Mask:255.255.255.0 UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:2138 errors:0 dropped:10 overruns:0 frame:0 TX packets:2024 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:979694 (956.7 KiB) TX bytes:453328 (442.7 KiB) wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:C0:CA:91:6F:22 UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:30 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:3060 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:2805 (2.7 KiB) TX bytes:433068 (422.9 KiB) wlan0-1 Link encap:Ethernet HWaddr 02:C0:CA:91:6F:22 UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:10329 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:10014 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:1681829 (1.6 MiB) TX bytes:3884867 (3.7 MiB) --------------------------------------------------------------------- After connecting wifi adapter root@Pineapple:~# iwconfig lo no wireless extensions. wlan1 IEEE 802.11bgn ESSID:off/any Mode:Managed Access Point: Not-Associated Tx-Power=0 dBm RTS thr:off Fragment thr:off Encryption key:off Power Management:off wlan0-1 IEEE 802.11bgn Mode:Master Tx-Power=17 dBm RTS thr:off Fragment thr:off Power Management:off wlan0 IEEE 802.11bgn Mode:Master Tx-Power=17 dBm RTS thr:off Fragment thr:off Power Management:off eth0 no wireless extensions. br-lan no wireless extensions. root@Pineapple:~# ifconfig br-lan Link encap:Ethernet HWaddr 00:C0:CA:91:9E:0B inet addr:172.16.42.1 Bcast:172.16.42.255 Mask:255.255.255.0 UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:11389 errors:0 dropped:1591 overruns:0 frame:0 TX packets:9965 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:0 RX bytes:1701888 (1.6 MiB) TX bytes:4256316 (4.0 MiB) eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:C0:CA:91:9E:0B UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B) Interrupt:4 lo Link encap:Local Loopback inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0 UP LOOPBACK RUNNING MTU:65536 Metric:1 RX packets:660 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:660 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:0 RX bytes:56828 (55.4 KiB) TX bytes:56828 (55.4 KiB) wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:C0:CA:91:6F:22 UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:30 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:3095 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:2805 (2.7 KiB) TX bytes:445120 (434.6 KiB) wlan0-1 Link encap:Ethernet HWaddr 02:C0:CA:91:6F:22 UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:12426 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:12395 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:2079498 (1.9 MiB) TX bytes:4921454 (4.6 MiB) Below is the post i am getting help from.
  14. Just to update on the config i get before and after. When i connect the wifi adapter then only i see wlan1 in wifi client mode and once removed its empty. Below are the cmd readings. I see wlan1 only appears when i connect the wifi adapter. Before connecting wifi adapter: root@Pineapple:~# iwconfig lo no wireless extensions. usb0 no wireless extensions. wlan0-1 IEEE 802.11bgn Mode:Master Tx-Power=17 dBm RTS thr:off Fragment thr:off Power Management:off wlan0 IEEE 802.11bgn Mode:Master Tx-Power=17 dBm RTS thr:off Fragment thr:off Power Management:off eth0 no wireless extensions. br-lan no wireless extensions. root@Pineapple:~# ifconfig br-lan Link encap:Ethernet HWaddr 00:C0:CA:91:9E:0B inet addr:172.16.42.1 Bcast:172.16.42.255 Mask:255.255.255.0 UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:9292 errors:0 dropped:1591 overruns:0 frame:0 TX packets:7620 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:0 RX bytes:1333577 (1.2 MiB) TX bytes:3297606 (3.1 MiB) eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:C0:CA:91:9E:0B UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B) Interrupt:4 lo Link encap:Local Loopback inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0 UP LOOPBACK RUNNING MTU:65536 Metric:1 RX packets:654 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:654 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:0 RX bytes:56426 (55.1 KiB) TX bytes:56426 (55.1 KiB) usb0 Link encap:Ethernet HWaddr 96:1C:52:E9:27:B7 inet addr:192.168.42.189 Bcast:192.168.42.255 Mask:255.255.255.0 UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:2138 errors:0 dropped:10 overruns:0 frame:0 TX packets:2024 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:979694 (956.7 KiB) TX bytes:453328 (442.7 KiB) wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:C0:CA:91:6F:22 UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:30 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:3060 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:2805 (2.7 KiB) TX bytes:433068 (422.9 KiB) wlan0-1 Link encap:Ethernet HWaddr 02:C0:CA:91:6F:22 UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:10329 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:10014 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:1681829 (1.6 MiB) TX bytes:3884867 (3.7 MiB) --------------------------------------------------------------------- After connecting wifi adapter root@Pineapple:~# iwconfig lo no wireless extensions. wlan1 IEEE 802.11bgn ESSID:off/any Mode:Managed Access Point: Not-Associated Tx-Power=0 dBm RTS thr:off Fragment thr:off Encryption key:off Power Management:off wlan0-1 IEEE 802.11bgn Mode:Master Tx-Power=17 dBm RTS thr:off Fragment thr:off Power Management:off wlan0 IEEE 802.11bgn Mode:Master Tx-Power=17 dBm RTS thr:off Fragment thr:off Power Management:off eth0 no wireless extensions. br-lan no wireless extensions. root@Pineapple:~# ifconfig br-lan Link encap:Ethernet HWaddr 00:C0:CA:91:9E:0B inet addr:172.16.42.1 Bcast:172.16.42.255 Mask:255.255.255.0 UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:11389 errors:0 dropped:1591 overruns:0 frame:0 TX packets:9965 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:0 RX bytes:1701888 (1.6 MiB) TX bytes:4256316 (4.0 MiB) eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:C0:CA:91:9E:0B UP BROADCAST MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:0 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:0 (0.0 B) TX bytes:0 (0.0 B) Interrupt:4 lo Link encap:Local Loopback inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0 UP LOOPBACK RUNNING MTU:65536 Metric:1 RX packets:660 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:660 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:0 RX bytes:56828 (55.4 KiB) TX bytes:56828 (55.4 KiB) wlan0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:C0:CA:91:6F:22 UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:30 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:3095 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:2805 (2.7 KiB) TX bytes:445120 (434.6 KiB) wlan0-1 Link encap:Ethernet HWaddr 02:C0:CA:91:6F:22 UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1 RX packets:12426 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0 TX packets:12395 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0 collisions:0 txqueuelen:1000 RX bytes:2079498 (1.9 MiB) TX bytes:4921454 (4.6 MiB)
  15. Hi Tried configuring the mentioned adapter. It doesn't show up in the client mode. Also, I don't see any new entry in iwconfig :( If this requires drivers to be updated manually, but i am not able to get the step on how to do the same. Appreciated your prompt response, it will be of no use to me if i cannot get wifi attached to this. USB theathring is something i cannot do always as the data is limited. And extending the WIFI as theatring doenst seems to be working on my mobile device.
×
×
  • Create New...