Jump to content

luke-spademan

Active Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About luke-spademan

  • Rank
    Hackling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. When I plug my wifi pineapple tetra in (using the supplied power cable) all of the LEDs are on. There is no blinking. I tried to reflash the firmware, but when I follow the instructions on the FAQ page, all LEDs are on (not just the yellow one). I have had my pineapple for a while now, and it used to work fine. All help is greatly appreciated. Thanks.
  2. I have followed Hak5's YouTube instructions in LAN turtle basics of how to setup auto SSH. I have a remote server. SSH works if the lanturtle is plugged into the device sshing into it. However auto ssh does not work unless I type iptables -I INPUT 1 -i eth1 -p tcp --dport 22 -j ACCEPT But if I reboot the LAN turtle cannot ssh into it from my remote server, unless I rerun the iptables command Putting iptables -I INPUT 1 -i eth1 -p tcp --dport 22 -j ACCEPT in /etc/firewall.user does not help any ideas?
  3. is there a easy was for me to fix this or should I just add my laptops MAC address to the filter
  4. Could it be because my Kali Laptop is not in allowed clients in the filter page, but my android phone is? I thought Filter only effected Rouge AP
  5. I Setup my tetra using android and all was fine. I connected to the engagement AP and all was fine. I rebooted my pineapple and I cannot connect to the management AP from Kali Linux, but I can still connect from android. I have tried removing the network from my known networks list in Kali and typing in the password again but It does not work. I AM typing in the password correctly. Do you have any ideas?
  6. I Just realised (after taking the back off) That i remembered my password correctly but after the update the root password was reset
  7. I have just done the first setup of my LAN turtle following the instructions provided in YouTube video. I then went to ssh into my LAN turtle. I am 99% percent sure the password I typed is correct. but I get Permission denied (publickey, password, keyboard-interactive). I have never seen the keyboard-interactive part before. Can I access my LAN turtle without removing the screws under the sticker as this reuins the look? Thankyou luke-spademan
×
×
  • Create New...