Jump to content

MistyMind

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MistyMind

  1. Correction, something (that I think is the Pineapple) appears in the ipconfig. It says Ethernet adapter Local Area Connection 2: Media State.….…...: Media disconnected Connection-specific DNS Suffix: [nothing here] Not sure if it's just something that exists or the actual Pineapple failing.
  2. Decipher, Followed the tutorial on another computer (different from first two and on separate network) and it works perfectly. Tried another one on the same network and it acts normally. For some reason, even after updating it and following everything, it does not show up on the ipconfig on the first two computers still. Thanks, Misty
  3. Hey guys! Just got my Wifi Pineapple NANO in the mail along with the holiday upgrade promotion, and was trying to set it up. I downloaded the firmware from the website and plugged the NANO directly into the computer. I then tried to connect to the PineappleAP via the IP address at http://172.16.42.1:1471 on Google Chrome, and the connection simply timed out. I thought that it may be the browser, and tried it on Firefox with no success. Then I tried both again on a different computer (both computers used Windows 7) again with no success. Then I did both AGAIN while using the USB-Ethernet Y adapter that came with it which also didn't work. Then I tried putting a microSD card to see if it did anything with no success again. Yes, the blue LED was solid when I tried to connect, and yes I restarted both the computers and the NANO. Am I missing something? Any help appreciated. -MistyMind (Would post pictures, can't figure out how)
×
×
  • Create New...