Jump to content

andy_teets

Members
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

andy_teets's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hola Amigos 1 Answer and a few questions. #1 (ANSWERED) When powered with my phone charger (micro USB) the device would always reboot with seconds of the PineAP being set to "aggressive mode". Turns out I had the wrong power, I'm now using the US plug (I'm in the UK so I used a mains convertor) and now it's fine. A friend of mine had the exact same issue so it's not just me, hopefully this comment helps someone else. #2 Question I've followed 5 tutorials, and I still can't get clients to auth to me. I filter client MAC correctly, I enable the PineAP, it broadcasts the correct SSID and my clients wont connect, even when I hit de-auth 1000 times. I'm only mirroring "open" wifi spots from around my city (i.e. no WEP/WPA) I even tried to manually force the client to connect to the SSID, it tries but fails, the log on Tetra says: (MAC redacted) hostapd: wlan0: STA a0:39:f7:aa:aa:aa IEEE 802.11: authenticated The clients (2 android phones and a laptop) say "saved". I thought this was a network issue on the North side of Tetra, but Tetra can connect to the internet (over cat5) and download plugins/bulletins, and the DG under Networking looks right I've tried for several hours and read the forums, but still no clue, any ideas please? #3 Question Aside from #2, if I try to use "Wifi client mode" and press scan, Tetra picks up 15 SSID in the area, but not mine! I have 2 SSID in the house, not hidden, every other tool finds them fine, no security./lock down at all. I've scanned 1000 times and Tetra finds everyone else but me. Tetra is 5m from the WAP with no obstructions Thoughts? Thanks!! Andy
×
×
  • Create New...