Jump to content

brunomotta

Active Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About brunomotta

  • Rank
    Hak5 Fan

Recent Profile Visitors

335 profile views
  1. Thanks a lot! now the module works. Great!
  2. urlsnarf not working with 2.6.0 even if in github quotes "upgrade to 2.6.0"
  3. urlsnarf is quote "update to 2.6.0" but just testing and not working. i am trying to see f there is a opkg doing the same and working with openWRT 19
  4. Dunno. even with recovery version urlsnarf doesn't work. I will downgrade further and get back (2.0....)
  5. Thanks - I did it and they didn't work. I tried factory reset version (2.4.1) - maybe a further downgrade. will continue to test
  6. I should just know which version of firmware is still ok for the modules. I tried some with no success. urlsnarf has not been updated for 2 years.... almost
  7. Hi, i haven't been using mu nano for about 9 months and now i have a demo session where i will (actually i wanted) show urlsnarf. after upgrading to 2.6.1 it's a bit of a disaster. nothing works - DWAll, urlsnarf. Just p0f. tried everything factory reset, downgrade to 2.5.4, sd formatting. seems depenencies install don't trigger any process on nano. Du you have any idea of a version of firmware i can use to make it working? i just need that module and without a nano showing all traffic sniffing (not just a victim IP) is quite impossible. alternatively do you know if a direct installation can b
  8. i have the same. Pineapple was working fine before upgrade and now almost all modules can't be used and dependencies installed. i have to say the device is pretty useless without modules. I do not undertand why Hak5 does not even care. I have been using it since 2016 but now is totally useless. hangs quite frequently as well - all after 2.6.1 upgrade
  9. given pineapple is a openwrt device can't be a good idea to install openwrt on a vm and then run it? actually running a pinapple like vm on a laptop. not clear how to do but seems possible. Any idea? Currently Pinapple does not work at all.
  10. Thanks - the only module i can run is p0f. DWall can be installed but then does not start. i wanted o show it on a portable HW but you are right, if i doesn't work at all i will backup on Kali.
  11. i performed the entire process. Firmware recovery and then installing 2.5.4 plus formatting Sd as suggested by another post. urlsnarf still not working DWall forces pineapple reboot. i mainy need urlsnarf for a training session and i haven't found any instruction on manual installation. Checking on ssh and ps no process is created when dependencies are installed. Even the button in the module is weird (no button, just a line.. changing in installing which stay there forever) It would be good to find a manual installation
  12. Thanks for the note. I tried every possible including your suggestion with no success. performed factory reset flashing factory version plus sd format and upgrade to 2.5.4 bu urlsnarf does not install dependencies at all. the "installing" message stays forever
  13. I have the same issue. urlsnarf not installing dependencies. Tested on 2.6.x and performed full reset plus upgrade and sd reformatting as well. no way. It does not work. bu checking on ssh connection seems dependencies installation not even start a process for many modules. Status module works and when running dependencies installation process dependencies.sh install is created.
  14. I can't run urlsnarf anymore after upgrading to 2.6.1 - installation run well then "install dependencies" stays forever and checking via ssh seems no process is even started (not sure anyway). I need it for a demo in a few days and i am really lost. Tried to downgrade to 2.4.x with no success Any help? Maybe manual installation, if possible?
  15. Well, i tried two different adapters (the ones i use with my Raspberry) and with one i have the right description from adapters list Bus 001 Device 007: ID 0bda:8179 Realtek Semiconductor Corp. Bus 001 Device 004: ID 05e3:0745 Genesys Logic, Inc. Bus 001 Device 003: ID 0cf3:9271 Atheros Communications, Inc. AR9271 802.11n Bus 001 Device 002: ID 058f:6254 Alcor Micro Corp. USB Hub Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub So the Realtek seems OK (Dev 7). I do not have the wlan available (only wlan1) and i have no device config wifi-device 'radio0' option type 'mac80
×
×
  • Create New...