Jump to content

πne

Active Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About πne

  • Rank
    Hackling
  1. It would help if you actually looked at the logs people attach in this thread.
  2. I've just send an email (again). You could also look at this: Hi there, I have some problems with the wifi pineapple nano. -> If I added a few networks to the pool and whitelisted these networks (allow mode) to spoof some networks. If I do a recon a few times, the wifi networks disappear (not visible anymore by other devices)+Recon is stuck on 100%. I don't know if this is related (I don't want to hijack this thread, if you think I do, send me a PM and I start a new thread and remove my post here).Details: -> browser: chrome, firefox and safari. -> internet connection shared via wifi client mode (which is not recommend I know), but I also tested via usb tethering (Kali in a VM) on mac. Then I tested it on my oneplus one phone with kali on it to share internet via the phone's wifi. I also tested it on a windows computer, same issues. Which commands do I have to run when this happens (over ssh)? Here is some output: http://pastebin.com/EnzYaGDu http://pastebin.com/FeM1gwRE
  3. Their support is shit. I emailed them multiple times and they didn't respond. What do I have to do to get their attention? Refund from paypal? That moment they will probably go loco on emails...
  4. -> If I added a few networks to the pool and whitelisted these networks (allow mode) to spoof some networks. If I do a recon a few times, the wifi networks disappear (not visible anymore by other devices)+Recon is stuck on 100%. I don't know if this is related (I don't want to hijack this thread, if you think I do, send me a PM and I start a new thread and remove my post here). Details: -> browser: chrome, firefox and safari. -> internet connection shared via wifi client mode (which is not recommend I know), but I also tested via usb tethering (Kali in a VM) on mac. Then I tested it on my oneplus one phone with kali on it to share internet via the phone's wifi. I also tested it on a windows computer, same issues. Which commands do I have to run when this happens (over ssh)? Here is some output: http://pastebin.com/EnzYaGDu http://pastebin.com/FeM1gwRE
  5. Can you look into this?: I'm also getting impatient with the poor/no support. http://pastebin.com/EnzYaGDu http://pastebin.com/FeM1gwRE
  6. Here is some output: http://pastebin.com/EnzYaGDu http://pastebin.com/FeM1gwRE
  7. I feel the pain! I also tried a lot. But nobody replies here on this damn forum.
  8. I'm having this issue to! This in combination with a few other bugs. https://forums.hak5.org/index.php?/topic/37583-nano-stops-working-after-a-few-min/
  9. The problem started when I added a few networks to the pool and whitelisted these networks (allow mode) to spoof some networks. If I do a recon a few times, the wifi networks will disappear (not visible anymore by other devices)+Recon is stuck on 100%. I don't know if this is related to software or hardware. Details: -> browser: chrome, firefox and safari. -> internet connection shared via wifi client mode (which is not recommend I know), but I also tested via usb tethering (Kali in a VM) on mac. Then I tested it on my oneplus one phone with kali on it to share internet via the phone's wifi. I also tested it on a windows computer, same issues. Will this be solved by a firmware update?
  10. I got the same problem: -> If I added a few networks to the pool and whitelisted these networks (allow mode) to spoof some networks. If I do a recon a few times, the wifi networks disappear (not visible anymore by other devices)+Recon is stuck on 100%. I don't know if this is related (I don't want to hijack this thread, if you think I do, send me a PM and I start a new thread and remove my post here). Details: -> browser: chrome, firefox and safari. -> internet connection shared via wifi client mode (which is not recommend I know), but I also tested via usb tethering (Kali in a VM) on mac. Then I tested it on my oneplus one phone with kali on it to share internet via the phone's wifi. I also tested it on a windows computer, same issues. Which commands do I have to run when this happens (over ssh)? I will post the output here
×
×
  • Create New...