Jump to content

iamtags

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About iamtags

  • Rank
    Newbie
  1. I should note that this is a separate issue from those reported in August of 2015 (https://forums.hak5.org/index.php?/topic/36507-cant-download-modules/?p=265722)
  2. I am unable to download any modules though internet connectivity exists and I can view available modules. Upon receiving my LANTurtle I immediately checked for and downloaded updates. This updated my firmware from v1 to v2. I could not download modules (didn't try before updating). Since I could not download modules, I followed instructions on the wiki and reflashed. I am running version 2 as downloaded from downloads.lanturtle.com. I successfully: -Acquire IP Address -SSH to Turtle -Change Password -Update Turtle from within turtle shell -Connect and view list of available modules -Successfully reflash with latest firmware (though issues persist) I cannot: -Download Modules I navigate to modules > modulemanager > configure > directory > yes > [select any module (all are displayed)] == message "installed modules:" ...no modules are installed -Start the ModuleManager Service (maybe doesn't matter?) ​Selecting modules > modulemanager > start == screen indicating press OK or CTRL+C to exit...service does not start Changing bootup status to "enabled" does not start the manager, even after performing above and/or rebooting accessing lower-level shell and entering #start modulemanager provides a message "commands will be executed using /bin/sh" and a job is created, though modulemanager still does not run I feel like this may be a firmware issue but cannot prove it since others have their turtles working on v2. I have a friend who received a turtle in same general time and did not update to v2. He is able to download and run modules without any problems. Could an official download be made available of the old v1 of the firmware as a potential temporary fix/troubleshooting step? Please advise, and thank you in advance for your help,
  3. Thanks for checking, I also tried but no luck I really don't want to have to request a refund but without some official support I don't know what else to do. As bored369 indicates, The problem isn't necessarily the fact that modulemanager wont start, since he can download without that "service." Our problem is that modules will not download. Possible to rename your post? I may post with a different title to see if we can get a fix. Honestly if I could get the v1 firmware I'd like to see if it works
  4. At least in my experience, I have this same problem, and am unable to download modules. I cannot say for sure it is due to module manager not starting, but seems like may be related. As in OP comments, I immediately checked for and downloaded updates (as instructed). This updated my firmware from v1 to v2. I could not download modules and modulemanager wouldn't start. Since I could not download modules, I followed instructions on the wiki and reflashed. I am running version 2 as downloaded from downloads.lanturtle.com. I successfully: -Acquire IP Address -SSH to Turtle -Change Password -Update Turtle from turtle shell -Connect and view list of available modules -Successfully reflash with latest firmware (though issues persist) I cannot: -Start the ModuleManager Service ​Selecting modules > modulemanager > start == screen indicating press OK or CTRL+C to exit...service does not start Changing bootup status to "enabled" does not start the manager, even after performing above and/or rebooting accessing lower-level shell and entering #start modulemanager provides a message "commands will be executed using /bin/sh" and a job is created, though modulemanager still does not run -Download Modules I navigate to modules > modulemanager > configure > directory > yes > [select any module, all are displayed] == message "installed modules:" and no modules are installed I feel like this may be a firmware issue. I have a friend who received a turtle in same general time and did not update to v2. He is able to download and run modules without any problems. Could we acquire have an official download made available of the old v1 of the firmware as a temporary fix/troublehsooting step? Please advise, and thank you in advance for your help,
×
×
  • Create New...