Jump to content

TheWoodser

Active Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About TheWoodser

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

169 profile views
  1. Does anyone have a recommendation as to what hardware (5Gh/WiFi AC) cards work with the Mark 5? I was playing around the other day and was unable to "PineApple" my devices.....I realized they were connected to my new router as 5Gh devices and I was unable to see them via PineAP. Thanks in advance...
  2. Try the Unbricking steps here... https://www.wifipineapple.com/?flashing...It MAY have solved my problems...
  3. How are you connecting to the Pineapple? I would suggest connecting with an ethernet cable. Follow the steps to set a static IP on your computers LAN card to the 172 address and attempt to access the Pineapple that way.
  4. I am having this same problem.... I too have been unable to correct it. TheWoodser
  5. I am having trouble with my Wi-Fi Pineapple Mark V and I would like some help. Up until this point, I thought that it was user error (and still may be) but I am beginning to feel it is the Mark V. Let me start with my specs: Wi-Fi Pineapple Mark V with stock power supply plugged into the wall (110-115v US wall power) SanDisk UltraPlus MicroSD Class 10 Memory Card ALFA USB Wi-Fi AWUS036NEH (Purchased from the Hak Shop) Infusions installed: SSLStrip Firmware 2.2.0 Ambient Temp: Room temp (68-72F) The problem started within the PineAp infusion. I began to “Pineapple” myself. I went to
  6. In the "Unbricking Instructions" (www.wifipineapple.com/?flashing) it says to connect via 192.168.1.1 Maybe try that IP address.
×
×
  • Create New...