Jump to content

nthoms

Active Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

728 profile views

nthoms's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Has anyone gotten the Samsung S4 Galaxy to connect to the NANO via USB?
  2. Unless I'm missing something ... this still doesn't work. sleep 20; airmon-ng start wlan1; sleep 20; mdk3 mon0 d -c 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11; It never seems to successfully start the mdk3. Has anyone had any luck getting this started from boot mode dip switches?
  3. It didn't seem to work. This command appears to have worked fine ... airmon-ng start wlan1 But the following did not ... mdk3 mon0 d -c 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11 if I ssh to the pineapple and run the "mdk3 mon0 d -c 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11" command it works ... but setting the dipswitches to automatically run it doesn't. Any insight as to where I'm going wrong on this??? airmon-ng start wlan1; mdk3 mon0 d -c 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11;
  4. Thanks for your suggestion ... I will give it a try.
  5. How do I setup the pineapple to bootup and automatically start the wifijammer? Is it as simple as setting the wifijammer to autostart? Or is it better to use another method?
  6. thanks ... it worked. I appreciate the response/help. thank you.
  7. Let me start by saying I'm new to all this. I recognize that most of you are way beyond this ... but I'm hoping someone is willing to give me some help. I'm struggling to understand how to utilize the pineapple and I've been taking little steps. I'm having a problem with losing internet connection through my MKV pineapple while trying to run ettercap. My setup is that my pineapple is connected to my laptop via the Ethernet port, and my laptop is connected to my WPA2 wifi home network and has ICS configured. The pineapple can connect to the internet just fine. I have connected my tablet (via wifi) to the pineapple and everything is fine. Tablet has internet connection and Pineapple has internet connection. Now ... I am trying to run ettercap. I open the large tile infusion for ettercap and click on the start. I believe I have ettercap correctly connected to eth0. Ettercap starts up and appears to be running. I navigate my tablet to Google.com and all is working fine. However, once I try to navigate my tablet to an SSL page the browser on my tablet just hangs and can't connect. Can someone explain to me what I am doing wrong ... and/or point me in a direction to help me understand how to fix this. Any help or guidance is greatly appreciated.
  8. I am having a problem installing the "WiFi Jammer" infusion. When I click the "install" link from within the Pineapple Bar ... it doesn't appear to work. It lists the following: Installing infusion '': Free space required: kb Any help is appreciated.
×
×
  • Create New...