Jump to content

ambro

Active Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

978 profile views

ambro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Hello, I was able to pick up two of these Cisco Omnidirectional dipole antenna's for free: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/wireless/antenna/installation/guide/ant1728.html I was curious if anyone could recommend a RP-TNC to SMA adapter or perhaps an alternative method of connecting these to the Mark V pineapple. Thank you in advance for any advise in this area.
  2. Looks like this was just resolved, most likely a temporary lapse in service. Please feel free to close this thread at your convenience. Thank you.
  3. Hello all, I'm running a Mark IV with the 2.8.1 firmware, fresh install. I'm trying to setup SSLStrip and when attempting to perform a opkg update from shell, I'm receiving the following error: wget: Server returned error: HTTP/1.1 503 Service Unavailable: Back-end server is at capacity I've confirmed that I have connectivity to the internet, pinged google and received a reply. I also have a USB stick properly formatted / partitioned and swap setup, no issues there. Has anyone experienced this issue? It's also worth noting that when I manually visit: http://cloud.wifipin...ges/Packages.gz It's returning a blank page... Thanks all.
  4. Hello all, I'm running a Mark IV with the 2.8.1 firmware, fresh install. I'm trying to setup SSLStrip and when attempting to perform a opkg update from shell, I'm receiving the following error: wget: Server returned error: HTTP/1.1 503 Service Unavailable: Back-end server is at capacity I've confirmed that I have connectivity to the internet, pinged google and received a reply. I also have a USB stick properly formatted / partitioned and swap setup, no issues there. Has anyone experienced this issue? It's also worth noting that when I manually visit: http://cloud.wifipineapple.com/packages/Packages.gz It's returning a blank page... Thanks all.
  5. AFAIK WMI from the command prompt works on Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 2008, 7 , 8 When you say more cross platform do you mean absent WMI?
  6. Hello all, This is just a small bit of logic to pull the architecture type from the machine and based on that, perform different functionality calls IE: for Mimikatz using both the 32 / 64 bit versions or with procdump specifying -64 for 64 bit machines or not... etc. STRING wmic computersystem get SystemType | find "x64" >nul&& (set "SystemType=64bit") || (set "SystemType=32bit") Anyhow, you'd put in logic after this which would run your different executable based on the %SystemType% var I'll write up a full demo script in a bit for those of you wanting an example. Thank you. Enjoy!
  7. Found the issue, I forgot to put the device in DFU mode by holding down the button on the Ducky prior to plugging the device in. Please close this topic as resolved.
  8. following the guide here: https://github.com/hak5darren/USB-Rubber-Ducky/wiki/Flashing-ducky#wiki-UnixOSX I keep getting dfu-programmer: no device present. This is on Mountain Lion This is how the ducky is being detected by the system: HID Keyboard: Product ID: 0x2106 Vendor ID: 0x413c (Dell Inc.) Version: 1.00 Serial Number: --Removed-- Speed: Up to 12 Mb/sec Manufacturer: DUCKY Location ID: 0xfa130000 / 6 Current Available (mA): 500 Current Required (mA): 100 Anyone else have this problem when attempting to backup and flash the Ducky?
  9. Is "hak5shop@gmail.com" Shopify support? When you send an email through your contact-us page, I believe it sends mail to shop@hak5.org, not sure if that's Shopify support or not. For clarification on the emails, 2 of them were providing different forms of verification since due to past fraudulent charges, by default you're unable to ship products to addresses outside of the billing address on file. The other emails sent were replying to the original message asking for details as to why the first order was canceled and the last email was requesting an update for the second order. I don't feel any of that was excessive as you otherwise negatively implied.
  10. For internet connection sharing from your Macbook to the Pineapple follow these instructions: System Preferences -> Network make sure Wifi is turned on and is connected to your wireless router. Click the cog wheel at the bottom of the Network panel and go to "Service Order" make sure, it's set for "Wifi" first and "Ethernet" second. Click on the ethernet adapter from the list on the left, and from the "Configure IPv4" dropdown menu, select Manually For the IP address type in 172.16.42.xx (select something random for xx that's not .1 (gateway)) For the subnet mask type in 255.255.255.0 Hit the advanced button on the bottom and navigate to the DNS tab, create two entries, a primary and secondary. For the primary enter in 8.8.8.8 (Google) and 8.8.4.4 for the secondary. Hit the Apply button to save the settings. Exit out of the Network preferences and navigate to the "Sharing" preferences panel, Click on the "Internet Sharing" box but don't check it yet, just single click on it to display it's preferences. From "Share your connection from:" dropdown box, select "Wifi" and for the "To computers using:", put a check on "Ethernet". Plug your ethernet cable into your Pineapple and then click and check the box for "Internet Sharing" to turn it on. You should be prompted about wanting to share the connection, just click "Ok". After that's done, open up a web browser and nagivate to "172.16.42.1:1471" you should be prompted to enter in your credentials. Congrats, you're now sharing the internet connection from your macbook to the pineapple :)
  11. Just received word from Sara that my order was being shipped today, looks like the information I provided ended up being sufficient. Thanks all.
  12. Hello, I recently placed a purchase for one of the Wifi Pineapple's and was promptly notified via email that my order had been automatically canceled, the email stated the following: Being rather confused by this, I emailed customer service requesting further information as to why my order had been canceled, the response I was provided with was: Totally understandable, and prior to receiving this email from support, I had placed a second order on the Hak5.org store assuming that I had perhaps keyed in the shipping information incorrectly. The first order reflects being canceled, my bank also reflects the same information but this new order I placed, is stuck in a "processing" state and I'm unable to get any sort of information from the customer service department. I've called, left a message and sent about 5 emails since receiving this notice, providing the link to my linked-in account, even sent an email from my company just as a secondary layer of proof, no response. I'm not sure what to think at this point, the money was deducted from my account but I've not received word if the information I provided was sufficient proof or not. I'm afraid that this has been a rather unpleasant experience thus far, people often have items sent to their place of business, this isn't abnormal behavior by any means and being that this item was supposed to be delegated for work related purposes, I opted for the 2 day shipping, it doesn't appear that I'm going to receive my item on time even though the site states that _most_ items are shipped within the first 24 hours. I'm a bit frustrated, am out 130+ dollars and have no idea if my item is going to ship or what the status is of the order, I'd very much like a response on this if possible. I can understand being a smaller business and having to be cautious when mailing to a secondary addresses but, I've provided the proof requested, I've been charged for the item, I just want this issue resolved. Any assistance with this will be greatly appreciated, thank you for your time.
×
×
  • Create New...