Jump to content

newbie64

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About newbie64

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Update: Suspected it might be a Windows Media Player problem, so I 'upgraded' to WMP 11.0. Now they won't play at all. However, they play fine in an old 'Musicmatch' player I have - Will try others. Could this be a mp3/m4a file type issue?
  2. Other files (non pandoraRip files) play fine. Older PandoraRip files play fine. Files from about October (more or less) play fast.
  3. I've been running this for over a year, excellent program. Props to konfoo. Problem arose recently, and I haven't seen anything on it here, so I though I'd thow it out there. I'm running FF 2.0.0.12 flash 8.0 r24. Haven't switched it - don't need to. PandoraRip rips nearly every song (it often misses the first one). But here's the problem - it rips them at approximately double speed. Anyone else have this problem? I'm tired of my music sounding all chipmunk-y.
  4. Mods- this was meant for the 'PandoraRip -copy, tag..." topic. Could you move it there? Sorry about that, and thanks
  5. I've been running this for over a year, excellent program. Props to konfoo. Problem arose recently, and I haven't seen anything on it here, so I though I'd thow it out there. I'm running FF 2.0.0.12 flash 8.0 r24. Haven't switched it - don't need to. PandoraRip rips nearly every song (it often misses the first one). But here's the problem - it rips them at approximately double speed. Anyone else have this problem? I'm tired of my music sounding all chipmunk-y.
×
×
  • Create New...