Jump to content


Photo
- - - - -

Has Anyone Here Ever But An Adsl Modem In A Computer


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Weka

Weka

    Hak5 Fan

  • Active Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Zealand
  • Interests:I live behind my computers. I know there is a world out there. I even want to check it out. But NOT today.

Posted 06 October 2011 - 09:38 AM

Hi

Have you ever put a ADSL modem in a computer or know of any project where a ADSL modem has been put in a computer

Thank you....

#2 Infiltrator

Infiltrator

    Gray-Hat Specialist

  • Active Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,392 posts
  • Gender:Male
  • Location:Over the Atlantic, at a cruising altitude of 70.000 feet.
  • Interests:Wireless and Network Security
    Server Virtualization
    Computer Network Infrastructure
    Server implementation.
    General Aviation
    RC Airplanes and Helicopters
    Scuba Diving
    Sky Diving
    War driving
    Solar battery Systems.
    Pen-Testing
    Command & Conquer

Posted 07 October 2011 - 12:10 AM

As an Add-on card or a real modem box?

Edited by Infiltrator, 07 October 2011 - 12:10 AM.

Regards,
Infiltrator


Posted Image

Currently studying for my CCE.

#3 Weka

Weka

    Hak5 Fan

  • Active Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Zealand
  • Interests:I live behind my computers. I know there is a world out there. I even want to check it out. But NOT today.

Posted 07 October 2011 - 06:41 AM

Add-On card. Inside the computer

thx

#4 Infiltrator

Infiltrator

    Gray-Hat Specialist

  • Active Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,392 posts
  • Gender:Male
  • Location:Over the Atlantic, at a cruising altitude of 70.000 feet.
  • Interests:Wireless and Network Security
    Server Virtualization
    Computer Network Infrastructure
    Server implementation.
    General Aviation
    RC Airplanes and Helicopters
    Scuba Diving
    Sky Diving
    War driving
    Solar battery Systems.
    Pen-Testing
    Command & Conquer

Posted 07 October 2011 - 08:46 AM

Add-On card. Inside the computer

thx


You know what, I've always wanted to do that, but couldn't find the right add-on card. Out of the cards, I looked at none of them had support for ADSL 2+, they had only for Annex A and ADSL.
Regards,
Infiltrator


Posted Image

Currently studying for my CCE.

#5 Weka

Weka

    Hak5 Fan

  • Active Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Zealand
  • Interests:I live behind my computers. I know there is a world out there. I even want to check it out. But NOT today.

Posted 08 October 2011 - 12:15 PM

You know what, I've always wanted to do that, but couldn't find the right add-on card. Out of the cards, I looked at none of them had support for ADSL 2+, they had only for Annex A and ADSL.


With the mini mother boards available it could be done if the cards were there. You could get some real control.

Edited by Weka, 08 October 2011 - 12:15 PM.


#6 digip

digip

    -we're all just neophytes-

  • Active Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 7,655 posts
  • Gender:Male
  • Location:RnVjayBPZmYh 192.168.100.1

Posted 08 October 2011 - 07:26 PM

I had a zoom cable modem card, but my ISP wouldn't support it, so never got to use it. Installed it and hooked it up and could never get it online. Check with your ISP, because shelling out money on an internal card, as some ISP's won't allow that on unsupported devices, and you won't get yoru money back, once the box is opened.
@xxdigipxx http://www.attack-scanner.com/ | I'm the resident dick around here, or so I am told. Don't take it personally, I just give a shit too much sometimes. respect to all, its the Internet, don't take it to heart.
"Staying quiet doesn't mean I have nothing to say, it means I don't think you're ready to hear my thoughts..."

#7 Weka

Weka

    Hak5 Fan

  • Active Members
  • PipPip
  • 16 posts
  • Gender:Male
  • Location:New Zealand
  • Interests:I live behind my computers. I know there is a world out there. I even want to check it out. But NOT today.

Posted 10 October 2011 - 04:27 AM

I'm still in the planing stage. There are routers that will do the job. But why have a separate Modem.

I want to set up a Torrent and other p2p apps 24 7 server and be able to leave it while I am away. I thought a low power Atom computer would be a great way to do this.

Once I built the big computer then I could work on designing a small form factor one as the components become available.

#8 Rotunda

Rotunda

    Hak5 Fan +

  • Active Members
  • PipPipPip
  • 46 posts
  • Gender:Male
  • Location:England
  • Interests:WIFI Hacks, Pineapples, Anything Technical, Motorbikes, DJ'ing, Music, Sound Systems, Vintage Computing, Web Design + More

Posted 30 November 2011 - 03:51 PM

Hi

Have you ever put a ADSL modem in a computer or know of any project where a ADSL modem has been put in a computer

Thank you....


I've not done it myself but it is possible...

http://linitx.com/product/12181




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users