Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

  1. Past hour
  2. Take a look here: https://github.com/greatscottgadgets/yardstick
  3. Really just depends on what you intended use is. They both have there advantages depending on application (like you post describes).
  4. trapman16

    WPA2 Hacking

    Really sounds like you are using the wrong capture file. If the new password works when logging into your router then all is good there. Clear out all your old captures so you can make sure you are selecting the new capture after doing so. Depending on what you are using to capture handshakes the filenames can be very similar and easy to get mixed up when having multiple captures from the same MAC address.
  5. It looks like eth1 isn't getting an IP from the tetra.Have you tried on another machine? to rule out yours being the problem. Your not powering it up while holding the reset button down for 10 seconds are you? That would put it into firmware recovery (uboot) mode which is different to a factory reset. if you are then the Tetra will take the IP 192.168.1.1 so you must manually set yours to 192.168.1.2 or so. but then you would only use that to flash a factory firmware and not an upgrade firmware file. https://docs.hak5.org/hc/en-us/articles/360010471774-Firmware-Recovery
  6. The Problem I hava a Tetra model MK5.8 and running Parrot OS parrot 5.2.0-2parrot1-amd6 and is not connecting for intial set up. Attempt 1 I followed the steps: Windows / Linux# Download the latest WiFi Pineapple TETRA firmware https://www.wifipineapple.com/downloads Plug the TETRA into your computer using the included USB Y cable Browse to http://172.16.42.1:1471 Follow the onscreen instructions to complete setup For troubleshooting I did: NOTE: For each attempt I did a factory reset by hNOTE: For each attempt I did a factory reset by holding the button 10 seconds.NOTE: For each attempt I did a factory reset by holding the button 10 seconds.olding the button 10 seconds.ifconfig showed no IPv4 so I ran wph6 script to set up network, no joy. (I got the script from https://github.com/hak5darren/wp6/blob/master/wp6.sh). eth0: flags=4099<UP,BROADCAST,MULTICAST> mtu 1500 ether e8:6a:64:9e:1e:6e txqueuelen 1000 (Ethernet) RX packets 0 bytes 0 (0.0 B) RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0 TX packets 70 bytes 11700 (11.4 KiB) TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0 device interrupt 16 memory 0xec200000-ec220000 eth1: flags=4163<UP,BROADCAST,RUNNING,MULTICAST> mtu 1500 inet6 fe80::ed9d:9bee:79e:9c30 prefixlen 64 scopeid 0x20<link> ether 00:13:37:a6:b8:22 txqueuelen 1000 (Ethernet) RX packets 0 bytes 0 (0.0 B) RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0 TX packets 32 bytes 5216 (5.0 KiB) TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0 lo: flags=73<UP,LOOPBACK,RUNNING> mtu 65536 inet 127.0.0.1 netmask 255.0.0.0 inet6 ::1 prefixlen 128 scopeid 0x10<host> loop txqueuelen 1000 (Local Loopback) RX packets 1548 bytes 162044 (158.2 KiB) RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0 TX packets 1548 bytes 162044 (158.2 KiB) TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0 wlan0: flags=4163<UP,BROADCAST,RUNNING,MULTICAST> mtu 1500 inet 192.168.11.32 netmask 255.255.255.0 broadcast 192.168.11.255 inet6 fe80::29d0:b079:e2ec:16e3 prefixlen 64 scopeid 0x20<link> ether 42:ac:07:08:66:9e txqueuelen 1000 (Ethernet) RX packets 2448641 bytes 3658150406 (3.4 GiB) RX errors 0 dropped 0 overruns 0 frame 0 TX packets 406635 bytes 45784802 (43.6 MiB) TX errors 0 dropped 0 overruns 0 carrier 0 collisions 0 Attempt 2 Assing a static IP to the eth1 interface in /etc/network/interfaces and restarted services, no joy. iface eth1 inet static address 172.16.42.42 netmask 255.255.255.0 network 172.16.42.0 broadcast 172.16.42.255 Attempt 3 Connected only through RJ cable and power, no joy NOTE: For each attempt I did a factory reset by holding the button 10 seconds, before continuing with the other one.
  7. Today
  8. So to verify you are using the tetra port labeled ETH ? To make sure you are getting proper power, might want to stick with using the supplied 12v adapter and using the USB cable for connection via the ETH port. What is your output of "ifconfig" after connecting the usb cable before changing any address settings? Posting the output will help figure out if the system is actually seeing the tetra. As the setup instructions show https://docs.hak5.org/hc/en-us/articles/360010555313-Setup-Basics most systems for basic setup don't need a static IP assigned as the tetra will assign one (there are times it is required but would try without doing so first).
  9. I was able to get it working by building a custom kernel. It was a huge pain and didn't really give me a good solution as a network tap that can modify packets. So I abandoned the PacketSquirrel project for a Grapeboard. It has two 1Gb NICs and runs Ubuntu so it fit my needs better. It is more expensive but works beautifully for what I need. https://www.grapeboard.com/
  10. yes, mount the card on another machine running linux (if you want to use dd). You could also try gparted or equiv to remove all partitions from the card then drop into the nano and run the SD format tool from advanced/USB tab.
  11. how are you physically connecting things up? pic? are you only using the USB to power it or are you using the 12V adapter? After manually setting up your interface to 172.16.42.42 on your pc did you power cycle the tetra? So many more variables/questions but just trying to get a better picture.
  12. Hello everyone, Please I’m looking for a php code which has the function to steal both username, password and browser cookies of the victim once login with the link. Is it possible for such action?.
  13. Hey, can you share your details? Thanks.
  14. Thank you for your post Foxtrot, I have gotten windows to change the IP address of "ASIX AX88772A USB2.0 to Fast Ethernet Adapter" to 172.16.42.1 . But it is still not working, maybe I need to set the port as well? I can still ping successfully, but cannot get it to respond to a browser request. Chrome and EI are still giving me the response connection refused.
  15. Hey, thanks for replying. I haven't tried that method and I'm not entirely understanding the steps on how they sorted it out. I'd imagine I'll need an sdcard reader?
  16. Hey, thanks. I'll give that a shot now. Is that all you have in your fstab?
  17. It's bug with the ntfs and VFAT formatted USB storage. I had to sftp over the update file and do the pineapple manual firmware upgrade.
  18. root@squirrel:~# opkg update Downloading http://downloads.openwrt.org/releases/packages-19.07/mips_24kc/base/Packages.gz Updated list of available packages in /var/opkg-lists/1907_base Downloading http://downloads.openwrt.org/releases/packages-19.07/mips_24kc/base/Packages.sig Signature check passed. Downloading http://downloads.openwrt.org/releases/packages-19.07/mips_24kc/packages/Packages.gz Updated list of available packages in /var/opkg-lists/1907_packages Downloading http://downloads.openwrt.org/releases/packages-19.07/mips_24kc/packages/Packages.sig Signature check passed. root@squirrel:~# opkg install ebtables Installing ebtables (2018-06-27-48cff25d-1) to root... Downloading http://downloads.openwrt.org/releases/packages-19.07/mips_24kc/base/ebtables_2018-06-27-48cff25d-1_mips_24kc.ipk Collected errors: * satisfy_dependencies_for: Cannot satisfy the following dependencies for ebtables: * kmod-ebtables * opkg_install_cmd: Cannot install package ebtables. root@squirrel:~# opkg install kmod-ebtables Unknown package 'kmod-ebtables'. Collected errors: * opkg_install_cmd: Cannot install package kmod-ebtables. root@squirrel:~# opkg install arptables Installing arptables (2015-05-20-f4ab8f63-1) to root... Downloading http://downloads.openwrt.org/releases/packages-19.07/mips_24kc/base/arptables_2015-05-20-f4ab8f63-1_mips_24kc.ipk Collected errors: * satisfy_dependencies_for: Cannot satisfy the following dependencies for arptables: * kmod-arptables * opkg_install_cmd: Cannot install package arptables. root@squirrel:~# opkg install kmod-arptables Unknown package 'kmod-arptables'. Collected errors: * opkg_install_cmd: Cannot install package kmod-arptables. root@squirrel:~# exit Having the above issue installing software on firmware 3.1. These are some critical packages for the way the Squirrel is used. Any advice / support for this?
  19. +1 for this. Just got mine and trying to upgrade using 2 different flash drives formatted NTFS and EXT4 by two different computers (Windows and Kali/gparted) all failed. (followed directions and verified sha256sum after copy to drive, tried 2.0, 3.0, and 3.1 firmware files) Put a drive in a used "reformat_usb", upgrade to 2.0 worked first time, then upgrade to 3.0 worked first time. Seems like the device is particular about something about the filesystem. If others are having trouble (just boots into arming mode, seemingly ignoring the upgrade file on the flash drive), try this method.
  20. Did you ever solve this? Having a similar problem on 3.1 firmware. Seems like I can not install any useful software from OPKG.
  21. I gave this to tech support in tickets heaps of times. No response back. Linux mint 19.1, windows 10, kali linux newest version, android latest version. Tried connecting device with provided usb, different usb, different power cable, issued power cable, using only usb cable and trying with both usb and power cable connected. After using ifconfig ethx down then setting the ip manually the device then connects and shows up in ifconfig with the set ip of 172.16.42.42 that was manually put in but trying to navigate to the ip or 172.16.42.1 as in the tutorial on setup and it can't find host. ping 172.16.42.42 get response but on 172.16.42.1 no response. Run nmap on 172.16.42.42 and it comes back as host down and won't show any ports open. I am at a loss as to why this device won't connect even for basic setup. I suspect the device is actually faulty. Any help you can provide is much appreciated. Thankyou.
  22. Sometimes the same brand chips have different chipsets sub'ed out. so what b0n3z said check it out.
  23. LOL I have had my nano for months and this has been and issue ever since i got the thing.
  1. Load more activity
×
×
  • Create New...