Anonymousfriend

Lanturtle - Device driver not installed

3 posts in this topic

Hello all, i just started playing with my new lan-turtle below are few issues i got stuck into.

1 - pluged my lan-turtle into mac osx, i ssh it successfully but my internet connection went down (i know because its a new network device so maybe)

2 - i plugged it in into windows 7 (vm machine) it said (USB 10 / 100 LAN drivers not installed)

3 - when i tried to ssh from my Mac-book i went into modules list i could not find "responder" module, i thought maybe i can check for update then may it should appear ? but there is no internet connection while i plug it into macbook.

Please suggest something i am new with this.

Thank you

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Also now after first time boot and ssh i am unable to ssh on default IP it has below issues

1 -being assigned diffrent IP, when i ssh on new IP that is showing connection refused,

2 - assigned IP mannualy same IP  172.16.84.1 (NO Response its showing IP already assigned somewhere in my system (there is no host with this IP on my whole network)

anyone can reply ? i dont see active this as a active forum :( already did 2 posts before in few days got single response.

 

 

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

On OSX: disable all active network connections (onboard LAN/Wifi) and then plug in a Cat5 cable from your router/switch to the lanturtle. Plug lan turtle into mac, open a terminal and type: ifconfig
you should have an ip address of 172.16.84.x from there just ssh root@172.16.84.1
From there you should be set!

0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.