Jump to content
Hak5 Forums

Search the Community

Showing results for tags 'windows-7'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple / Jasager
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • Mark V
    • Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapple University
    • Mark I, II, III
  • Active Projects
    • Bash Bunny
    • Packet Squirrel
    • Lan Turtle
    • USB Rubber Ducky
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
  • Hak5 Shows
    • Hak5
    • HakTip
    • Metasploit Minute
    • Threatwire
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Other Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Found 1 result

  1. Lanturtle - Device driver not installed

    Hello all, i just started playing with my new lan-turtle below are few issues i got stuck into. 1 - pluged my lan-turtle into mac osx, i ssh it successfully but my internet connection went down (i know because its a new network device so maybe) 2 - i plugged it in into windows 7 (vm machine) it said (USB 10 / 100 LAN drivers not installed) 3 - when i tried to ssh from my Mac-book i went into modules list i could not find "responder" module, i thought maybe i can check for update then may it should appear ? but there is no internet connection while i plug it into macbook. Please suggest something i am new with this. Thank you
×