Jump to content
Hak5 Forums

Search the Community

Showing results for tags 'Modulemanager'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Talk
    • Everything Else
    • Gaming
    • Questions
    • Business and Enterprise IT
    • Security
    • Hacks & Mods
    • Applications & Coding
    • Trading Post
  • WiFi Pineapple / Jasager
    • WiFi Pineapple TETRA
    • WiFi Pineapple NANO
    • Mark V
    • Mark IV
    • Pineapple Modules
    • WiFi Pineapple University
    • Mark I, II, III
  • Active Projects
    • Bash Bunny
    • Packet Squirrel
    • Lan Turtle
    • USB Rubber Ducky
    • SDR - Software Defined Radio
    • Community Projects
  • Hak5 Shows
    • Hak5
    • HakTip
    • Metasploit Minute
    • Threatwire
  • Community
    • Forums and Wiki
    • #Hak5
  • Other Projects
    • Interceptor
    • USB Hacks
    • USB Multipass
    • Pandora Timeshifting

Found 1 result

  1. Hi, it is my first LAN Turtle, I ordered it as Bundle from the US Store. I did the Update to V2 with Putty & Network cable throug the LanTurtle I am not able to install anything from the Directory. I tryed factory Default reset with the .bin of your Website. Stil the same Problem. In the List of the Modules there is no X by Modulemange. When I select it, it tells me Current Status:Stopped And Bootup Status: Enabled When I go to configure I can select Modules from Directory but nothing is installed in the end. I tryed everthing! Is there a solution?
×